Historieväktarna Fenixtriologin, del 3: Jakten på Guldtåget
Lärarhandledning – för mellanstadiet

Hanna Blixt, Jakob Blixt

Historieväktarna Fenixtriologin, del 3: Jakten på Guldtåget
Lärarhandledning – för mellanstadiet

Hanna Blixt, Jakob Blixt

Lärarhandledningen till Jakten på Guldtåget, den tredje boken i Fenixtrilogin, är framtagen i samarbete med författarna, Hanna och Jakob Blixt. Den innehåller frågor och tips på övningar att göra innan, under och efter läsning. Det finns även flera skrivuppgifter, där eleverna får arbeta med fakta och skriva berättande texter.

I fördjupningsdelen finns mängder av inspirerande uppgifter och aktiviteter att arbeta med i anslutning till boken. Här får eleverna möjlighet att lära sig mer om de historiska händelser som de läser om.

Den kostnadsfria lärarhandledningen är i PDF-format.

Om boken

Milton och Iona är tillbaka i Berlin, där allting började. Tryckpressar, fångar, massvis av sedlar och stulen konst lastas ombord på ett tåg. Vart är det på väg? Om inte Milton och Iona lyckas stoppa tåget, kommer FENIX-sällskapet att kunna skapa det rike de så länge har planerat. En värld med likriktade invånare, där de kan kuva alla människor. Milton och Iona är desperata och inser att de behöver hjälp. Men vem kan de vända sig till? Det enda de vet är att tåget tuffar vidare mot allas undergång …

132.25 kr

I lager

exkl. moms


ISBN

9789180376617

Sidor

198

Format

19 x 188 x 129 mm