UFO-deckarna, del 2: Monster i vildmarken
Inbunden Lärarhandledning – för lågstadiet

Sofia Rutbäck Eriksson, Katarina Vintrafors

UFO-deckarna, del 2: Monster i vildmarken
Inbunden Lärarhandledning – för lågstadiet

Sofia Rutbäck Eriksson, Katarina Vintrafors

Monster i vildmarken är den andra boken i serien UFO-deckarna, en pusseldeckarserie om vänskap och mysterier för barn i åldern 6–9 år. Lärarhandledningen innehåller samtalsfrågor att diskutera innan, under och efter läsning. Det finns även förslag på fördjupande aktiviteter och uppgifter som knyter an till bokens teman, som vänskap, fördomar och hur det är att komma till en ny plats.

Den kostnadsfria lärarhandledningen är i PDF-format.

Om boken

Sommarlovet har precis börjat när ett nytt mysterium dyker upp för Uma och F-O och deras detektivbyrå UFO-deckarna. Ett fruktansvärt skrämmande monster sägs härja på Vilda Campingen och ägaren är förtvivlad eftersom hans annars så populära camping nu står helt tom. Uma och F-O söker ledtrådar för att gå till botten med vad det egentligen är som pågår där. För inte kan det väl vara ett riktigt monster?

Samtidigt verkar det som att Agata har hittat något som kan bevisa att F-O är en riktig utomjording och förutom att lösa mysteriet med monstret är det nu viktigare än någonsin att han uppträder så likt en hund som möjligt. Kommer UFO-deckarna att lyckas hålla F-O:s identitet hemlig och samtidigt lösa mysteriet med monstret på campingen?

112.70 kr

I lager

exkl. moms


ISBN

9789180376570

Sidor

128

Format

15 x 185 x 151 mm